3 oktober 2017

Through my phone - September

 

Kattungarna med sina syskon // Oreo shake, mums // En selfie, hejj // Skön sovmorgon


Testar klänningar med Frida // Efter en utekväll kommer jag hem och lagar popcorn // Bus // Alla kissorna. Crazy catlady much?


Fina sommarblommor i Åbo // Fin utsikt från mitt hus // Solen kikade fram på Åbo-dagen // Löven är väl ändå det bästa med hösten?


Fina skolområdet // På kaffe med klasskompisarna // En liten selfie igen // Höst-Åbo


Vi är lite crazy, jag och mina klasskompisar // Middag från Arnold´s // Gumppisarna på i regnet

September var tydligen ingen fotomånad. Bara några bilder på mig och naturen. Och en massa festbilder jag inte vill publicera, haha.

Jag skulle börja blogga varje dag men ibland kommer livet emellan. Jag har haft två riktigt bra dagar.
Igår (måndag) var jag först på utvecklingssamtal med chefen och sedan åkte jag tillbaka till Åbo med husdjuren på bakbänken. Kattungarna ska bo hos mig hela veckan.
Väl tillbaka i Åbo var jag mestadels med Lotta. Vi handlade och sånt där viktigt. 

Inatt sov jag asdåligt på grund av katterna så det fick bli en lång sovmorgon. Lina kom till mig och så gick jag till skolan. Sedan jag kom hem har vi ätit lunch hos Lotta och gått omkring på stan. Vi har precis beställt hemleverans på sushi. Jag har tyvärr bara dåliga erfarenheter av det men får se om jag gillar denna. 

2 kommentarer:

  1. Hej! Går 3:e året på gymnasiet och ska på Åbo exkursion ihelg, är super taggad att festa hårt och dansa mycket, så undrar vilka nattklubbar som är k18 och vilken det i såfall lönar sig att dra sig till om man vill dansa? Gillar hiphop-musik mest men elektroniskt går också. Vill inte betala inträde till massa olika bara för att man skulle valt fel eller vill kolla om de är mera folk på en annan klubb.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Eftersom jag själv fortfarande är bara 19 så kan jag ju inte heller gå på så många klubbar. De flesta är minst k20 på veckosluten, men med god tur kommer du in till Skärgårdsbaren. Att du är finlandssvensk kan vara till fördel då det är finlandssvenskarnas nattklubb, eller majoriteten brukar vara finlandssvenskar. Så Skärgårdsbaren tycker jag absolut du kan gå till!

      Radera