14 september 2016

Hur jag mår nu

Obs! I detta inlägg använder jag inte ett fint språk och jag tänker inte be om ursäkt för det heller.

Just nu är jag bara arg och ledsen. Jag är arg för att jag har blivit behandlad som skit. Som om jag inte var värd någonting. En del människor bara gör så. Slänger bort, sparkar på och och krossar. För det är  exakt vad jag är. Krossad.
Jag hade skrivit ett fint och bra inlägg om mina känslor men igår kväll kände jag att jag måste skriva om det. Jag hade skrivit att jag mår bra nu, att jag inte gråter längre och att jag är starkare nu. Hur fan tänkte jag där? Igår satt jag och grät, ensam i min lägenhet, långt borta från någon som kunde fungera som ett stöd av något slag, och kände mig så otroligt dålig och hemsk. Hur kan någon göra så att man mår så här dåligt? Äckliga människor är de. Fy fan.
Man försöker vara snäll men man får ingenting tillbaks och får man, så är det skit. Usch, jag blir så äcklad av tanken. Alla förtjänar bättre än så. Inte ens den fulaste, äckligaste och den mest hatade människan på hela jorden förtjänar sådant här.
Jag har insett det nu. Människor förändras, människor sårar och människor hatar. Jag har själv varit den som sårat och hatat så jag vet hur det går till. Detta skulle inte vara en så stor grej för mig om jag inte skulle vara sådan som jag är. Jag kan inte ha en dålig relation med någon som betytt mycket för mig. Tyvärr.
Så hur mår jag nu?
Jag mår väl sådär. Bättre kunde jag definitivt må. Det skulle vara trevligt att ha någon vid sin sida. Någon jag skulle kunna se en film med när det regnar ute, någon jag kunde vakna upp med, någon som skulle säga att jag är fin trots att jag känner mig som den fulaste personen i världen. För det gör jag av medicinen jag äter. En biverkning är depression och jag har definitivt känt av den. Man känner sig nere hela tiden. Man känner sig äcklig och sämre än alla andra på alla sätt och vis.
Mitt självförtroende sjönk till 0 på bara en dag.

Jag är fortfarande väldigt chockad över att en person kan gå från att vara den finaste, den snällaste och den trevligaste personen i världen till en person jag tycker är respektlös och en person jag helst inte vill känna. Det är så jävla synd men jag måste bara acceptera det. Som individ får man själv välja hurudan man vill vara och vill man vara den äckliga människan får man vara det.

Jag vill påminna er tjejer om att ni inte skall ta någon skit, inga lögner och inga ursäkter. You don't deserve it.

Ps. Att det dagliga besökarantalet på bloggen har fördubblats sedan jag flyttade till Åbo gör mig väldigt glad, så tack för det. Måste också tacka solen för att den finns. Livet känns perfekt när man cyklar till skolan och solen värmer i ansiktet. Små saker i vardagen kan göra min dag till den bästa dagen på länge. 

2 kommentarer:

  1. Sandra! Vet du vad som hjälper? Sätt punkt för saken, bitchslappa dig i ansiktet, tänk på vad du lärt dig av denna soppa och släpp taget :) Se framåt och tänk på hur du utvecklas av detta. Du är fantastisk som du är och den som inte fattar det är det ingen vits att ödsla tid och tankar på. Tyvärr kan jag inte säga att detta aldrig kommer att hända igen, livet är fullt av dessa kamper och det blir inte lättare med åren :D :D Omge dig av saker/personer/händelser du mår bra av och sätt dig SJÄLV först. Faaan det tog många år för mig att göra det, men om du börjar öva nu kommer du säkert dit innan du är gammal som jag! ;) Hälsningar klok-moster <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är så svårt att förstå det själv, eller jag förstår ju nog vad jag borde göra men jag får inte det gjort. Jag skall börja öva på riktigt nu, så att jag lär mig snart :) Tack för hjälpen klok-moster <3

      Radera