10 maj 2016

Rhodos del 2 - vad vi gjorde

Som sagt gjorde vi inte så mycket under dagarna. Vi hade flera molniga dagar så därför kanske bilderna ser lite tråkiga ut. Det var nämligen på de molniga dagarna som vi gjorde någonting. När det var soligt låg vi i solstolarna och stekte.Under de första dagarna hälsade vi på några djur som bodde nära hotellet. Katter finns det ju överallt på de grekiska öarna.


En av dagarna besökte vi Lindos stad. Det var verkligen en jättefin stad. Vi gick omkring i de små gränderna och klättrade upp till acropolis. Utsikten var magisk.Vi gick omkring i några butiker och köpte hem några souvenirer.


Och åt en traditionell grekisk lunch på en takterrass i staden.


Vi besökte även en av Rhodos finaste stränder, nämligen St. Paul´s Bay. Synd nog var det mulet så den såg inte riktigt lika fin ut på bild.


Glass åt vi i stora lass. Varje dag.

Hotellet bjöd på riktigt bra aktiviteter. Vi spelade volleyboll, yogade, lärde oss tillreda ett par drinkar och gick på en fotorunda.

En kväll var vi in till Lindos för att festa lite och det var helt klart den bästa kvällen på resan. Vi träffade några nya vänner för kvällen som bjöd oss på en massa shots. Lindos By Night-baren var riktigt mysig och stämningen där var någonting jag aldrig upplevt förut. Det kändes som om alla festade tillsammans och inte i grupper så som i Finland. Nattlivet på Rhodos är mellan klockan 2 och 7 på morgonen så det blev en sen kväll/tidig morgon men baksmällan och tröttheten nästa dag var så worth it.

1 kommentar:

  1. Härligt det ser ut! :) Fina katter och dedär blå/turkosa keramikskålarna hade jag gärna tagit med mig hem och användt som frukostskålar/godisskålar m.m. :)

    SvaraRadera