13 maj 2014

England part 2

Day 5
Hade en presentation om projektet i skolan. På eftermiddagen åkte vi till Dartmoor. Där gick vi sex kilometer i bergen. På kvällen kändes det verkligen i benen. Det blåste så att man var riktigt rädd att man skulle blåsa omkull. Platsen var jätte fin och utsikten underbar trots att vädret var dåligt. På vägen hem köpte vi påskgodis. På kvällen jagade vi en höna på grannens gård och kollade ESC. En helt vanlig dag med andra ord.





Day 6
Sista skoldagen. Efter skoldagen tog vi en gruppbild och sedan hade vi en ledig eftermiddag. Shoppade det sista och senare gick jag, Erika, Lotta och Roosa ut på en lång promenad och tog selfies med några kor.



Day 7
Hade en hel dags ut färd till Cornwall. Fick inte gå ut på klipporna där och se på kung Arthurs slott för det blåste för mycket. Såg dock Merlins gruva som låg vid Atlanten. På hemvägen åkte vi in via Boscastle och gick i bergen igen. Lika fin utsikt där också och vildhästarna var jätte tama.
På kvällen umgicks vi med familjen och såg på ESC.










Day 8
På morgonen sade vi hej då och siktade näsorna mot London Heathrow. Tog fyra timmar med buss och så var vi i god tid vid flygfältet. Där köpte jag en sak som jag visar i nästa inlägg och så gick vi bara omkring där tills flyget startade en halv timme för sent. Var hemma sent. Packade upp och gick och sova lite före ett på natten.


Jag tycker resan var hur lyckad som helst. Vädret var passligt bra och jag var glad.
Skulle dock aldrig kunna vänja mig vid det vita brödet och en chips påse varje dag. Det var också ganska svårt att lära sig hur trafiken fungerade där eftersom det är vänstertrafik i England, tänkte bli påkörd en gång. Hur och när bussarna körde, lärde vi oss inte riktigt heller.
Nu när resan är över kan jag börja laga på mitt fotoalbum och pricka in ett nytt ställe på kartan. Imorgon får ni det sista inlägget om England, sedan börjar jag blogga normalt igen.

2 kommentarer:

  1. Haha, det finns massor av annat bröd och alla äter inte chips varje dag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det finns det säkert men inte i min familj.

      Radera