1 mars 2014

Oh my god

Gårdagen var en dag jag inte kommer glömma i första hand.
Den började så att jag, Lotta, Erika och Roosa åkte in till stan på morgonen. Hade ju tagit ledigt från skolan. Vi gick till The Circus och satte oss i kön där. Vi var bland de 10 första. Längs med dagen växte kön hela tiden. När konserten skulle börja var kön så lång att man inte ens kunde se ändan av den. 2000 personer stod det i kön då.
Man kanske undrar vad vi gjorde i nio timmar när vi köade, men tiden gick faktiskt ganska snabbt så vi hann inte göra så mycket. Vi hade turer då vi åt, laddade telefonerna och gick på wc.
När vi äntligen slapp in i The Circus, måste man ta av sig alla saker och kläder så det tog en tid. Vi var inte helt på första raden, men på andra så vi hade super bra platser ändå.
Konserten var helt sjukt bra! Dansarna var otroliga och Jason var fantastisk! Det var inte bara en konsert. Det var en show med work outs, dansnummer och sång förstås.
Konserten var mycket försenad så var hemma här i lägenheten i Helsingfors först efter 12. Spårvagnarna hade slutat gå så vi hamnade ta taxi.

Har ännu inte så många bilder att bjuda på, så ni får en jag satte in på instagram igår. Flera bilder och kanske en video kommer senare då jag gått igenom allt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar