23 oktober 2013

Cyprus part 2

Fortsätter att berätta om Cypern idag. Tänkte berätta lite om vad vi gjorde där och hur vi tillbringade tiden.
Vi gjorde en hel del roliga saker. På förmiddagen låg vi vid poolen eller på stranden. Vi simmade och solade och gick sedan och äta lunch. Så här gjorde vi nästan alla dagar. På eftermiddagen gjorde vi lite olika saker.
En dag åkte vi Parasailing. Det var jätte roligt. Och för er som inte vet vad det är så det är när man typ sitter i en gunga som är fast i en fallskärm. Fallskärmen är fast i en båt som kör på havet. När vi parasailade så var vi som högst 200 meter upp i luften. Man såg över hela staden och lite till. Var första gången för mig så jag var lite skraj men det var faktiskt inte hemskt alls fast jag trodde det skulle vara det.
Åkte också Dolphin Submarine som är en halvt ubåt. Såg en massa fina fiskar, åkte till några kända platser på Cypern, som t.ex. Cape Greco, den blå lagunen och Lover's Bridge. Såg inga delfiner fast de lovade det, men det var kul i alla fall.
Shoppade också lite. Protaras är ju ingen shoppingstad, inte hela Cypern för den delen heller. Kom nog hem med några ljuvliga saker plus en massa oreos, m&m's och skittles, haha. Var i Ayia Napa en kväll också, mest bara för att gå runt i butiker och äta.
En dag åkte vi till Paralimni. Stort misstag eftersom allt var stängt.
Kvällarna då vi inte gjorde nåt av det ovannämnda gick vi bara runt i Protaras och åt en massa gott som ni får läsa om i nästa inlägg.




Två bilder från parasailingen, bättre har jag tyvärr inte




Tre bilder från Dolphin Submarine



Cypern-shoppingen
SuperDry skjorta från London Clothing i Protaras/ VS från ett apotek i Ayia Napa/ Nike skor från en liten sportbutik i Ayia Napa






Fyra bilder från Protaras. Kommer ha en massa bilder att sätta in som jag bara har tagit lite nu och då. Men de kommer efter hand.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar