17 november 2016

Förslag på inlägg?

Idag har det varit en riktigt skön hemmadag. Jag sov ut, kollade Youtube-videor och nätshoppade på förmiddagen. Jag kan inte vänta tills mina saker kommer på posten.
På eftermiddagen tog jag itu med ett par inlämningsuppgifter och nästa års läsordning. Jag tycker det är krångligt att veta vilka kurser man måste ha, hur man hittar dem och hur man lägger upp dem och anmäler sig till dem, men månne man inte lär sig med tiden.
Jag har även börjat jobba på min svinjobbiga danskauppgift. Det kommer ta en evighet att få den klar.
Just nu sitter jag och syr fast halarmärken på min halare. Jag tycker faktiskt om att sy. Jag är inte bra på det men det är roligt. Bara man har tiden att sätta sig ner så är det riktigt mysigt.

Har ni förresten önskemål/förslag på inlägg så får ni gärna kommentera nedan. Det är roligt att växla vardagsinläggen med önskeinlägg.


Dagens arbetsställe

4 kommentarer:

 1. Det skulle vara jätteroligt att se my day som studerande inlägg med massa bilder eller what I eat in a day-inlägg. Det är faktiskt jätte intressant att läsa och se sådana. Confessions- eller tags skulle också vara roliga att läsa! x

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett My day som studerande- inlägg skall jag verkligen tänka på att göra. Det var en bra idé! Tags är på kommande :) Tack för tipsen!

   Radera
 2. Taggs skulle vara kul :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tags är på kommande! Tack för tipset :)

   Radera