26 februari 2016

Det här med djurtestat smink


På bilden kan ni se hur mitt sminkbord ser ut just nu. Ni kan även se några favoritprodukter jag använder dagligen. 
Jag blir mer och mer inställd på att stöda märken som inte testar på djur. Tyvärr är de lite dyrare men om man strävar efter det sakta men säkert skall det nog gå bra att övergå till det helt och hållet.

Här har jag dock några märken som testar på djur. Till exempel Maybelline, Revlon, L'Oreal, Rimmel , YSL och Avon. Jag skall som sagt försöka hitta nya favoritprodukter som inte testar på djur.

De märken jag har som inte testar på djur (på denna bild) är Nina Ricci, NYX, Urban Decay, Sleek, Lush, Real Techniques, e.l.f (budjet!!) och om jag har förstått rätt, Lumene.

Hopps ni också tänker på djuren!

2 kommentarer:

  1. Estée Lauder, MAC, Stila mm. testar tyvärr också på djur. Lumene är jag inte säker med, kommer inte upp på Animalias sidor, så jag antar att de också hör till den listan :/ Fast det beror också på vilket moderbolaget är, t.ex. Urban Decay som inte testar hör under L'Oreal som i sin tur testar. Förhoppningvis blir listan på bolag som inte testar på djur längre så småningom :) http://www.animalia.fi/kosmetiikkalista här kan du kolla märken som är lätta att få tag på i Finland som inte testar på djur :)

    SvaraRadera