29 mars 2015

Konfirmation

Förlåt för att jag inte bloggade igår. På dagen läste jag både historia och på Harry Potter boken. Åkte sedan till älskling och tillbringade hela kvällen där.
När jag kom hem var det dags att hoppa i duschen och sedan såg jag en stund på tv före jag gick och lade mig.

Idag klockan 10 stod det konfirmation på schemat. Två av mina kusiner och älskling blev konfirmerade så efter konfirmationen var jag först en stund hos Linda och sen en stund hos Elin.
När jag sedan kom hem redde jag upp kaoset i rummet och läste på Harry Potter boken. Har bara 30 sidor kvar så jag ska försöka få den läst idag. Tror jag lämnar historian tills imorgon. Är ledig från skolan så jag har nästan hela dagen på mig att läsa. På kvällen ska jag till Nordis och se HIFK-Tappara. Big game imorgon.
Ska försöka uppdatera imorgon i alla fall, men om jag inte hinner så hörs vi på tisdag!

8 kommentarer:

 1. Ditt hår ser smutsigt ut och är inte Emil 3-4 år yngre än du? Vad månne tänkte hans släktingar...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska jag berätta vargör mitt hår ser smutsigt ut? Nå helt samma vad ditt svar är, jag gör det i alla fall. Jag brukar en metod som kallas balsammetoden. Den går ut på att inte tvätta håret med schampo utan bara med balsam. Varför ska man göra det? Jo, för att schampo innehåller silikoner och sulfater som inte är bra för håret. Att använda balsammetoden resulterar i mjukare lockar och mindre slitet hår men i metoden ingår också smutsigare hår i någon månad eftersom håret inte ännu har vant sig med metoden. Och som svar på din andra fråga. Ja, Emil är 3 år yngre än jag. So what? Det stör inte oss i alla fall. Gällande hans släktingar så har jag träffat några av dem och de verkar nog riktigt trevliga och ja tror de tycker det samma om mig. Här hade du nu ditt svar. Hoppas du är nöjd! Tack och trevlig fortsättning på ditt liv. Hoppas du kan koncentrera dig mer på ditt än mitt :)

   Radera
  2. Härrejösses du behöver ju inte vara så jävla aggressiv. Skulle jag vara du skulle jag ha börjat metoden först efter Emils konfirmationsfest...

   Radera
  3. Om ja sku vara du sku ja ta reda på fakta innan du börjar kommentera. För dryga tre månader sedan visste jag inte att jag skulle ta en bild med honom. Dessutom verkar mitt "smutsiga" hår vara ett större problem för dig som för mig. Du har förresten ett sakfel i din kommentar. Jag var inte på Emils konfirmationfest.

   Radera
  4. Hahha aj nu börjar du riktit söka sakfel?? Snälla vän, jag vet ju inte allt om ditt liv!

   Radera
  5. Om du inte vet så mycket om mitt liv skall du inte ha några åsikter om det heller! Undrar vem du är? Du gör bort dig med dina patetiska kommentarer.

   Radera
 2. Va söta ni är tillsammans! Hur länge har ni varit ett par? :)
  O balsammetoden låter bra, jag har själv funderat på att prova den! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Vad glad jag blir :) Snart två månader. Ja, mitt hår har i alla fall blivit bättre i och med metoden. Jag ska göra ett separat inlägg om framstegen snart.

   Radera