7 december 2014

Brookies & ljusslinga

Idag har jag återigen bara haft en hemma dag. Sov allt för länge igen. Borde verkligen stiga upp tidigare på veckoslutsmorgnarna så att man hinner med mer och så att man somnar tidigt i veckan.

På förmiddagen bakade jag Brookies och spelade Wii. Var också ut en sväng och fotade men när jag kom in var alla bilder dåliga, så jag orkade inte gå ut igen.

På eftermiddagen städade jag rummet, var ute i skogen och promenerade med Doris, försökte få min stereo att fungera eftersom jag vill lyssna på min julskiva, men förgäves.
Har också satt upp en ljusslinga i rummet, som jag är så nöjd över!
Nu skall jag gå i duschen och senare skall jag öva på körkortsfrågor. Ska börja köra med pappa på jullovet så jag måste börja öva nu.

Någon som såg på självständighetsbalen igår? Är jag den enda som blev lite besviken på årets klänningar?3 kommentarer:

  1. Nej det är du inte! (som var besviken på klänningarna) :D Det fanns några färggranna som Stella McCartneyn (gula), men annors var många hemskt mörk färgade! :D Btw du en jätte inspirerande blogg! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj, vad bra att jag inte är den enda! Ja, väldigt många blå också och de var alla ganska tråkiga :) Den jag gillade mest var dock Iivo Niskanens flickväns rosa klänning! Tack så mycket! :)

      Radera