14 september 2014

Massor av bilder och text från Estland

I det här inlägget tänkte jag skriva om gårdagen och så får ni några bilder på djur och shoppingen. Resten av djurbilderna får ni imorgon. Tog nog över 150 bilder igår, men ni får bara se de allra bästa.

Startade hemifrån klockan 06:30 igår. Båten startade klockan 08:30. Åkte med Eckerö Line Finlandia. Har nästan alltid åkt med Viking Line så det var lite annorlunda den här gången. Åt morgonmål på båten och så var vi framme klockan 11. Då tog vi bussen ut till Rocca Al Mare som är ett stort köpcentrum. Bredvid det fanns Tallinn Zoo. Där fanns en massa djur. Hundratals djur. Såg en massa speciella djur jag aldrig sett förut. Det var ett jätte fint zoo. Rekommenderar att åka dit om man gillar djur!
Gick omkring där i några timmar. Gick sedan till Rocca Al Mare. De baltiska ländernas största köpcentrum. Utbudet av butiker var super.
Hade mycket tid i land så vi hann till och med gå i hamnen i ett par timmar. Där finns ju de bästa butikerna. Klockan 19:30 startade båten hemåt. Åt middag på båten. Var hemma runt klockan 23. Hade en så bra dag. Vädret var dessutom hur fint som helst, så nästan alla djur var ute. Isbjörnarna som jag såg framemot att se såg man inte skymten av för de söker nya hem.

Ska börja skriva min bloggadress på nästan alla bilder. De ljusa "fläckarna" på bilderna är galler. Man fick ju inte gå hur nära djuren som helst. Alla djurbilder är tagna med nya linsen.


Från Marks&Spencer (så god!)Förrätten är alltid bäst


Från båten, Rimi och Marks&Spencer


Skjorta från Springfield


Byxor från House


halsband från Bershka

2 kommentarer: