8 juli 2014

Stockholm

Nu är jag tillbaka i vardagen efter en ljuvlig dagsresa till Stockholm.
Startade hemifrån klockan 05:00 på måndag morgon. Klockan 07:00 startade flyget från Helsingfors-Vanda flygfält. Några av er kanske undrar varför vi åkte med flyg till Sverige istället för med båt, men det är så att vi i familjen har väldigt få dagar lediga tillsammans så vi hinner helt enkelt inte med en tre dagars kryssning, så nu vet ni det. Vi var framme klockan 07:00 lokaltid. Vi tog tåget till stan, där vi åt morgonmål på samma hotell som förra året.
Efter det var det shopping som gällde. Besökte några butiker som jag aldrig varit till och så några bekanta butiker också. Köpte inte mycket men är nöjd med det jag köpte. Det är ju roligt att komma hem och ha pengar kvar. Efter shoppingen åt vi sen lunch på Bianchi caféet och sedan fortsatte vi shoppa. Klockan 19:00 tog vi tåget tillbaka till flygfältet och sedan fick vi skynda oss lite för att hinna gå till Victoria's Secret på flygfältet. Efter lite strul på flygfältet i Finland var vi äntligen hemma klockan 00:30 och jag stupade genast i säng.




Smakade på världens godaste smoothie, Energy Shake heter den ifall någon undrar




Går mot strömmen och rekommenderar inte denna dricka





En till till min samling, från Victoria's Secret


Man kan inte har för många läppbalsam, från Åhléns


Fyndade både Gilly Hicks underkläderna och shortsen på rean, från Hollister



Från Hemköp men också från en liten godisbutik på Drottninggatan


Denna kom i posten idag. Kunde inte vara mer nöjd. Kan räkna med den till shoppingen i Sverige eftrsom den är från Sverige och så kom den så passligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar