1 januari 2014

Believe Movie

Detta inlägg kommer enbart handla om Justins nya film Believe så om du inte är intresserad är det bara att skippa detta inlägg.
Åkte in till Helsingfors idag för att gå på förföreställningen (vet inte riktigt vad det heter på svenska) av Justin Biebers nya film Believe. En helt sjukt bra början på år 2014.
Har hört en massa bra om filmen och den var faktiskt super bra. Man behöver inte vara stort fan för att gå och se filmen eller för att tycka den var bra. En del haters har t.o.m blivit fans efter att de sett filmen.
Jag tycker den var bra eftersom den handlade mest om förberedleserna inför Believe Tour som jag själv upplevt och för att den också handlade väldigt mycket om 6 åriga Mrs. Bieber (Avalanna Routh) som dog i september år 2012. Om ni inte vet vem hon var så kan ni googla.
Jag skrattade, grät, applåderade och sjöng med. Många skrek också men det lämnade jag borta denna gång. Den stämning det var inne i biosalen med över 600 andra fans är obeskrivlig. 
I huvudrollerna var ju så klart Justin, Usher, Nicki Minaj, will.i.am, Ludacris, Jon M. Chu, Ellen DeGeneres, Scooter Braun, Ryan Good och Ryan Seacrest.
Vill ni veta sanningen om Justins liv så gå och se filmen. Premiären är den 3.1.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar