25 maj 2016

Meant to be?

Jag tänker skriva av mig nu för jag vill inte ha en massa frågor eller kommentarer gällande mig och Emil. Av någon underlig anledning har många varit väldigt intresserade av vårt förhållande och vi har båda fått en massa frågor om det. Så nu skall jag skriva av mig.

Jag gick in i ett förhållande med Emil för 1,5 år sedan och redan då tvekade jag (och många andra också tydligen) på grund av vår åldersskillnad, men det fungerade så jag tänkte inte mer på det.
Vi hade inte varit tillsammans i mer än fyra månader före problemen rullade in och dum som jag var vågade jag inte ta itu med dem utan jag gjorde slut.

Det var ett misstag och vi blev tillsammans igen.

Vi har bråkat mycket under vårt förhållande och ärligt sagt tror jag att det berodde mest på vår åldersskillnad, på andra människors åsikter och på våra olika syner på saker och ting. Vi hade inte mycket gemensamt och jag fuckade upp förhållandet (förlåt för mitt ordval).

Jag tror att vi var menade för varandra men kanske inte nu utan om några år. Jag tror faktiskt på att man är meant to be.
Jag kommer kanske vara ledsen i någon vecka och ångra vårt gemensamma beslut men jag tror att det blir bättre om ett tag. Vi är inte längre tillsammans men vi är bästa vänner och vi älskar varandra och det är jag glad över. Alla borde ha en vän som Emil. Han är en så fin människa.

2 kommentarer:

  1. Sandra så fint skrivet Tack❤️ Det är inte dit fel�� Hoppas vi blir igen någon�� Saknar dig��
    H Emil Oskari Oliver Pasanen❤️

    SvaraRadera